Presentatie nieuwe DNA

Een korte sfeerimpressie

Maandag 4 maart hebben we ons nieuwe DNA intern gepresenteerd tijdens de kwartaalbijeenkomst op kantoor bij AbelTalent. Iedereen kreeg een puzzlestuk thuisgestuurd en had dit meegenomen zodat we met ons hele team onze DNA puzzle konden leggen. Want iedereen is onderdeel van ons DNA.

Kenmerkend voor wie we zijn

Naast het leggen van de puzzle hebben we ook veel mooie verhalen met elkaar gedeeld op basis van ons DNA. Zo werden er sprekende persoonlijke voorbeelden uitgelicht van Aandacht, Commercieel, Daadkracht, Eigenaarschap, Ervaringsversneller, Groei tot Verbinden. Kernwaarden die stuk voor stuk kenmerkend zijn voor wie we zijn en die vastgelegd zijn met beschrijvende teksten en authentieke foto’s in ons DNA boek: Dit is AbelTalent.

Benieuwd naar ons DNA?

Wij zijn AbelTalent. We bestaan 15 jaar en hebben al meer dan 500 AbelTalenten met succes verbonden aan mooie opdrachtgevers in ons netwerk in de fysieke leefomgeving. Ons DNA dragen we met trots uit. De foto puzzle krijgt een mooi plekje in ons kantoor en in iedere spreekkamer ligt voortaan een mooi DNA boek.

Benieuwd naar ons DNA? Kom langs op ons kantoor, we laten ons DNA boek graag aan je zien!

“Trots en heel waardevol om te gebruiken voor de onboarding van onze nieuwe AbelTalenten zodat zij meteen denken en handelen vanuit het DNA van AbelTalent”

Astrid Leermakers-Römkens

Operationeel Manager