Talent voor aansturing

Marco Quanjer

m.quanjer@abeltalent.nl
In de afgelopen 25 jaar heb ik het pad bewandeld van accountmanagement, operationeel management naar strategisch management. Mijn ambitie is om mensen anders te laten kijken naar hun issues/problemen. Oplossingen zijn divers en vaak ook out-of-the-box te vinden. Sinds 2010 heb ik AbelTalent mede opgezet en gebouwd naar een toekomst vaste en duurzame waarde binnen de fysieke leefomgeving. Het zien en ontdekken van manieren om dit met een talentvolle groep mensen op te pakken, blijft magistraal. Op het gebied van strategisch partnership gekoppeld aan sterk financieel inzicht en een meer dan sterke kennis van recruitment van jong talent, ben ik altijd op zoek naar lering en vermaak. Het verbinden van mensen en bedrijven om uiteindelijk tot partnership te kunnen groeien, is mijn resultaat met altijd de medewerking van mijn collega’s!

Talent voor aansturing

Ralph Vis

r.vis@abeltalent.nl
Als vis ben ik natuurlijk dol op activiteiten met water, van stomend heet tot ijskoud. Ik heb chemie gestudeerd, maar dat was al vorige eeuw. Processen, projecten en chemie tussen mensen loopt als een rode draad door mijn carrière. In 2010 hebben Marco Quanjer en ik EcoSelect overgenomen, in 2018 hebben we de naam veranderd in AbelTalent.
Marco Holsappel

Talent voor de strategie

Marco Holsappel

m.holsappel@abeltalent.nl
Als ervaren overheidsprofessional ben ik in 2022 aan boord van AbelTalent gekomen. Mijn persoonlijke drijfveren als; resultaten boeken, waarde toevoegen en de goede dingen doen vormen een perfecte match met AbelTalent. Vanuit mijn kennis en expertise van het fysieke domein en organiseren draag ik als manager bij aan het optimaal functioneren van AbelTalent. Daarbij begrijp ik de vraagstukken van onze klanten vanuit eigen ervaring en kunnen we samen tot de beste oplossingen komen.

Talent voor de operatie

Astrid Leermakers

a.leermakers@abeltalent.nl
Binnen AbelTalent heb ik een flink carrièrepad doorlopen. Vanuit mijn rol van projectmedewerker ben ik doorgegroeid naar projectleider en uiteindelijk naar teamcoach. Inmiddels ben ik als operationeel manager verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de organisatie. Dat wil zeggen dat ik me samen met de teamcoaches vooral bezig houdt het verbeteren en optimaliseren van onze operatie om te borgen dat we onze organisatiedoelstellingen behalen. Daarnaast ga ik veel naar klanten om nieuwe opdrachten te scoren en mooie samenwerkingen op te bouwen

Talent voor Commercie

Emilie Mol

e.mol@abeltalent.nl
Ik ben begonnen als campusrecruiter bij AbelTalent waar ik veel heb ontdekt over onze organisatie en de mensen die wij doorlopend zoeken. Hierna ben ik doorgegroeid naar de rol van teamcoach van de Commerciële Cirkel waar ik enorm veel plezier uithaal. Daarnaast is de professionele ontwikkeling van mijn collega’s ook erg belangrijk en kijk ik samen met hen welke doelstellingen ze voor zichzelf willen bereiken binnen AbelTalent. Dit is iets waar ik veel energie van krijg.

Talent voor mensen

Barbara Sjenitzer

b.sjenitzer@abeltalent.nl
Mijn specialisme is het opzetten en structuren van bedrijven. De afgelopen jaren heb ik mij met name ontwikkeld binnen de horeca, waar ik verschillende concepten heb kunnen neerzetten. AbelTalent is een bedrijf met een grote sociale inslag en met korte lijnen, iets wat mij ontzettend aanspreekt. Ik hoop bij AbelTalent een mooie toevoeging binnen het team te kunnen zijn, waarbij alles rondom Human Resources mijn grootste focus is.

Talent voor mensen

Niels Borgonjen

n.borgonjen@abeltalent.nl
Een enthousiast koffiedrinker die graag boeken leest, muziek maakt en graag nieuwe plekken ontdekt. Nieuwsgierig naar de kleine dingen in het leven en daarom een goede aanvulling op een pubquiz-team voor de random feitjes. Bij AbelTalent ben ik vooral bezig met de personeelszaken en de instroom van nieuwe talenten. Daarom spreek ik veel met mensen en dat is ook iets wat ik heel graag doe. Mocht je een keer zin hebben aan een kennismaking of gesprek met een kop koffie, dan hoor ik het graag!
Saskia Krabben recruitmentconsultant

Talent voor doorgroeien

Saskia Krabben

s.krabben@abeltalent.nl
Door snelle groei van AbelTalent was er ruimte vrij voor een nieuwe Recruitment Consultant, een functie die ik maar al te graag wil opvullen! In mijn vrije tijd ben ik wat creatief bezig, rommel wel eens wat in mijn tuintje en ben ik graag in het gezelschap van mijn familie en vrienden. Wonen doe ik op de prachtige Utrechtse Heuvelrug waar ik vanuit mijn achtertuin de mooie natuur in wandel. In mijn functie houd ik mij onder andere bezig met het doorstromen van onze projectmedewerkers naar een voor hun interessante functie bij één van onze opdrachtgevers binnen de fysieke leefomgeving. Gedurende hun werkzaamheden begeleid ik ze als fieldmanager. Daarbij draag ik mijn steentje bij aan onderhoud en het uitbreiden van onze klantrelaties!

Talent voor projecten

Astrid Verkerk

a.verkerk@abeltalent.nl
De fysieke leefomgeving is mijn professionele speeltuin. Opgeleid als bioloog en als sociaal geograaf neem ik de relatie tussen de mens en de natuurlijke omgeving onder de loep. Bij AbelTalent word ik uitgedaagd om begrip van de inhoud om te zetten in concrete acties en verdiensten. Zo kan ik met mijn kennis ook daadwerkelijk iets betekenen voor mens en natuur. Daarom denk ik graag mee over hoe wij onze expertise kunnen inzetten op het gebied van duurzaamheid, ecologie en milieu. Als projectleider gebruik ik mijn vaardigheden om onze opdrachtgevers gepaste hulp te bieden en tegelijkertijd mijn kennis en enthousiasme te delen met onze talenten.

Talent voor projecten

Tijmen Stronks

t.stronks@abeltalent.nl
Van jongs af aan heb ik een sterke interesse voor natuursystemen, het weer en klimaat. Mijn studie gerelateerde en professionele keuzes zijn dan ook veelal beïnvloed door deze intrinsieke, langdurige interesse. Tijdens mijn studie Climate Studies aan de Wageningen Universiteit heb ik mij gespecialiseerd in luchtkwaliteit, stikstof en atmosferische chemie. Vervolgens ben ik in maart 2022 begonnen als projectmedewerker bij AbelTalent, waarbij ik aan meerdere projecten heb meegewerkt om zo mijn inhoudelijke kennis binnen de kaders van de fysieke leefomgeving te verbreden en verdiepen. Sindsdien ben ik doorgegroeid naar de rol van projectleider waarin ik hoop vele mooie nieuwe projecten binnen te halen, die bij voorkeur binnen mijn expertise- en interessegebied vallen.

Talent voor projecten

Renske Pompe

r.pompe@abeltalent.nl
Sinds maart 2021 werk ik met veel plezier bij AbelTalent. Na mijn master mariene biologie aan de WUR volgde ik de master leraar voorbereidend hoger onderwijs aan de UU en werkte ik een paar jaar als biologie docent in het voorgezet onderwijs. Wat ik vooral heel waardevol vind is dat iedereen die bij AbelTalent begint een coach toegewezen krijgt, waarmee je aan je persoonlijke doelen kan werken. Ik ben begonnen met het invoeren met bodemrappoten, waarna ik al snel vooronderzoeken ging schrijven voor werkzaamheden in de bodem. Ik kreeg verschillende soft skills trainingen en met een training over de nieuwe Omgevingswet ben ik daarnaast ook inhoudelijk goed voorbereid op toekomstig werk. Na negen maanden als projectmedewerker gewerkt te hebben, heb ik de stap gemaakt naar projectleider, waar ik nog veel meer ga leren en ontwikkelen.

Talent voor projecten

Luuk Stel

l.stel@abeltalent.nl
Als opgeleid bioloog met het specialisme wetenschapscommunicatie leg ik graag de brug tussen wetenschap en maatschappij. Hierbij vind ik het vooral leuk om mij bezig te houden met onderwerpen als circulariteit, duurzaamheid en de energietransitie. Buiten het werk ben ik vooral te vinden in de sporthal voor basketbal, als speler en coach. De passie die ik in het sporten leg, gebruik ik ook om de projecten binnen AbelTalent in de goede banen te leiden en om te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel terug kan kijken op een uitgevoerde samenwerking.  

Talent voor nieuw Talent

Amber Smidt

A.smidt@abeltalent.nl
Als Talent Consultant hou ik mij bezig met coaching & aansturing binnen het recruitment team. Met mijn achtergrond als projectleider & coördinator binnen film en festivals en een opleiding Psychosociale basiskennis neem ik een diversiteit aan ervaring mee.

Talent voor mensen

Jilske de Vries

j.devries@abeltalent.nl
Met ruim 15 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca en backoffice breng ik een gevarieerde kennis mee. Binnen AbelTalent werk ik in Human Resources en Communicatie. Een veelzijdige functie; een fijne combinatie van werken met mensen en creativiteit.