Talent voor aansturing

Marco Quanjer

m.quanjer@abeltalent.nl
In de afgelopen 25 jaar heb ik het pad bewandeld van accountmanagement, operationeel management naar strategisch management. Mijn ambitie is om mensen anders te laten kijken naar hun issues/problemen. Oplossingen zijn divers en vaak ook out-of-the-box te vinden. Sinds 2010 heb ik AbelTalent mede opgezet en gebouwd naar een toekomst vaste en duurzame waarde binnen de fysieke leefomgeving. Het zien en ontdekken van manieren om dit met een talentvolle groep mensen op te pakken, blijft magistraal. Op het gebied van strategisch partnership gekoppeld aan sterk financieel inzicht en een meer dan sterke kennis van recruitment van jong talent, ben ik altijd op zoek naar lering en vermaak. Het verbinden van mensen en bedrijven om uiteindelijk tot partnership te kunnen groeien, is mijn resultaat met altijd de medewerking van mijn collega’s!

Talent voor aansturing

Ralph Vis

r.vis@abeltalent.nl
Als vis ben ik natuurlijk dol op activiteiten met water, van stomend heet tot ijskoud. Ik heb chemie gestudeerd, maar dat was al vorige eeuw. Processen, projecten en chemie tussen mensen loopt als een rode draad door mijn carrière. In 2010 hebben Marco Quanjer en ik EcoSelect overgenomen, in 2018 hebben we de naam veranderd in AbelTalent.

Talent voor de operatie

Astrid Leermakers

a.leermakers@abeltalent.nl
Binnen AbelTalent heb ik een flink carrièrepad doorlopen. Vanuit mijn rol van projectmedewerker ben ik doorgegroeid naar projectleider en uiteindelijk naar teamcoach. Inmiddels ben ik als operationeel manager verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de organisatie. Dat wil zeggen dat ik me samen met de teamcoaches vooral bezig houdt het verbeteren en optimaliseren van onze operatie om te borgen dat we onze organisatiedoelstellingen behalen. Daarnaast ga ik veel naar klanten om nieuwe opdrachten te scoren en mooie samenwerkingen op te bouwen
Emilie Mol

Talent voor commercie

Emilie Mol

e.mol@abeltalent.nl
Ik ben begonnen als campusrecruiter bij AbelTalent waar ik veel heb ontdekt over onze organisatie en de mensen die wij doorlopend zoeken. Hierna ben ik doorgegroeid naar de rol van teamcoach van de Commerciële Cirkel waar ik enorm veel plezier uithaal. Daarnaast is de professionele ontwikkeling van mijn collega’s ook erg belangrijk en kijk ik samen met hen welke doelstellingen ze voor zichzelf willen bereiken binnen AbelTalent. Dit is iets waar ik veel energie van krijg.

Talent voor mensen

Niels Borgonjen

n.borgonjen@abeltalent.nl
Een enthousiast koffiedrinker die graag boeken leest, muziek maakt en graag nieuwe plekken ontdekt. Nieuwsgierig naar de kleine dingen in het leven en daarom een goede aanvulling op een pubquiz-team voor de random feitjes. Bij AbelTalent ben ik vooral bezig met de personeelszaken en de instroom van nieuwe talenten. Daarom spreek ik veel met mensen en dat is ook iets wat ik heel graag doe. Mocht je een keer zin hebben aan een kennismaking of gesprek met een kop koffie, dan hoor ik het graag!

Talent voor projecten

Luuk Stel

l.stel@abeltalent.nl
Als opgeleid bioloog met het specialisme wetenschapscommunicatie leg ik graag de brug tussen wetenschap en maatschappij. Hierbij vind ik het vooral leuk om mij bezig te houden met onderwerpen als circulariteit, duurzaamheid en de energietransitie. Buiten het werk ben ik vooral te vinden in de sporthal voor basketbal, als speler en coach. De passie die ik in het sporten leg, gebruik ik ook om de projecten binnen AbelTalent in de goede banen te leiden en om te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel terug kan kijken op een uitgevoerde samenwerking.  

Talent voor nieuw talent

Amber Smidt

A.smidt@abeltalent.nl
Als Talent Consultant hou ik mij bezig met coaching & aansturing binnen het recruitment team. Met mijn achtergrond als projectleider & coördinator binnen film en festivals en een opleiding Psychosociale basiskennis neem ik een diversiteit aan ervaring mee.
Jilske

Talent voor mensen

Jilske de Vries

j.devries@abeltalent.nl
Met ruim 15 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca en backoffice breng ik een gevarieerde kennis mee. Binnen AbelTalent werk ik in Human Resources en Communicatie. Een veelzijdige functie; een fijne combinatie van werken met mensen en creativiteit.

Talent voor marketing

Bart Waterschoot

b.waterschoot@abeltalent.nl
Ik zorg ervoor dat we het verhaal van AbelTalent intern en extern op de juiste manier uitdragen en impact maken in de fysieke leefomgeving.

Talent voor commercie

Fatih Eroglu

f.eroglu@abeltalent.nl

Talent voor mensen

Quinty van Gelder

q.vangelder@abeltalent.nl

Talent voor projecten

Thijs Kalmeijer

t.kalmeijer@abeltalent.nl
In mijn rol als projectleider breng ik inhoudelijke kennis van de fysieke leefomgeving met me mee, waarbij ik deze combineer met een resultaatgerichte en commerciële aanpak. Samen met ons team vol talenten bieden wij capaciteitsoplossingen met als hoofdthema ‘data op orde’. Op deze manier streef ik ernaar om data-gedreven en duurzaam impact te maken in het fysieke domein.

Talent voor coaching

Jeroen van Weeghel

j.vanweeghel@abeltalent.nl
Ik ondersteun trainees en projectmedewerkers bij hun professionele ontwikkeling. Daarnaast zorg ik voor de verdere ontwikkeling van het traineeship en draag ik bij aan een nog betere aansluiting tussen de wensen van opdrachtgevers en medewerkers, zodat iedereen met meer plezier en effectiviteit aan het werk kan zijn.

Talent voor content

Kjeld van Kippersluis

k.vankippersluis@abeltalent.nl
Met een achtergrond Marketing en Communicatie, houd ik me bezig met het zichtbaar maken van het merk AbelTalent door middel van tekst en beeld. Binnen deze functie als Content Marketeer hoop ik bij te dragen aan het succes van AbelTalent.