Izak Westrate – Trainee Milieu

“De bodemkennis die ik heb opgedaan bij AbelTalent, komt in mijn externe opdracht heel handig van pas.”

In mei 2021 is Izak Westrate gestart op de interne projecten van AbelTalent. Hier heeft hij gewerkt op diverse projecten en heeft zodoende binnen korte tijd genoeg ervaring verzameld om door te stromen op een externe opdracht. Na een periode van ongeveer 10 maanden intern is hij gestart bij Qterra waar hij werkt als Adviseur Bodem.

AbelTalent is een holacratische organisatie waarbij wordt gedacht vanuit taken, verantwoordelijkheid en eigen initiatief. Izak is het voorbeeld van hoe je dit kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling. Zo heeft hij als trainee onderdeel uitgemaakt van de Commissie Abel, een personeelsvertegenwoordiging waarbij medewerkers meedenken over de bedrijfsprocessen. Maar natuurlijk heeft hij ook veel kennis en kunde verzameld door de ervaring op de interne projecten, waar hij nu de vruchten van plukt: “Ik heb circa 10 maanden intern  bij AbelTalent gewerkt. Hierbij heb ik vooronderzoeken geschreven en ik heb verschillende bodemdesktaken uitgevoerd. De bodemkennis die ik heb opgedaan bij Abel, komt nu heel handig van pas. Het inwerktraject bij Qterra gaat hierdoor veel sneller, waardoor ik vrij snel zelfstandig aan het werk kan.”

Qterra

In april is Izak begonnen bij Qterra als Adviseur Bodem. Deze organisatie houdt zich bezig met het opstellen van adviezen en het continu ontwikkelen van de producten. In zijn rol als adviseur gaat hij  aan de slag met het behandelen van bodemonderzoek-cases. Hij brengt de bodemkwaliteit in kaart en zorgt voor de oplevering van een compleet administratief vooronderzoek aan de klant, over een gepland graaftracé. Hier heeft Izak het goed naar zijn zin: “Het werken bij Qterra bevalt goed. Er is een leuke sfeer, en het werk is interessant!”

Wil jij ook stappen gaan zetten en de carriere van je dromen gaan bouwen? Bij AbelTalent willen we wij je daar graag bij helpen. Neem eens contact met ons op via info@abeltalent!