Robbert Kowalczyk – Projectleider

“Na het volgen van een hele interessante 1-daagse cursus kon ik aan de slag als projectmedewerker met het schrijven van historische bodemonderzoeken”

Iets meer dan een jaar geleden ben ik bij AbelTalent aan het werk gegaan als projectmedewerker. Na mijn master International Development Studies was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mijn eerste stappen in het werkveld kon gaan zetten en veel ervaring kon opdoen. AbelTalent noemt zichzelf de Ervaringsversneller, dus ik was hier zeker in geïnteresseerd. Na het volgen van een hele interessante 1-daagse cursus kon ik aan de slag als projectmedewerker met het schrijven van historische bodemonderzoeken.

Inmiddels zijn we ruim een jaar en veel ervaring verder en heb ik de volgende stap in mijn carrière kunnen zetten. Sinds begin dit jaar heb ik namelijk de stap gemaakt naar Projectleider waar ik steeds meer de ruimte krijg om mijn eigen projecten in te richten en aan te sturen. Ik kijk er naar uit om mij de komende tijd als projectleider verder te ontwikkelen.