Talent met interesse voor dataverwerking en advies

Ellen – Trainee Duurzaamheid

Ellen heeft haar studie Bio-Inspired Innovation afgerond. Tijdens deze master is haar interesse verschoven van fundamenteel onderzoek naar het toepassen van kennis. Hierdoor heeft de combinatie van dataverwerking en advies haar grootste interesse voor haar verdere ontwikkeling. Daarbij vindt ze het verbeteren van onze voedselteelt een bijzonder interessant onderwerp.

Ze gaat nauwkeurig te werk, kan goed overzicht houden en zorgt ervoor dat het eindresultaat compleet en transparant is. Door haar sociale introverte eigenschappen is ze een rustig persoon die goed kan samenwerken met andere mensen. Ook is Ellen zelfstandig, doelgericht en leergierig. Ze gaat graag opzoek naar oplossingen voor onze problemen die de natuur voor ons heeft ontwikkeld (biomimicry).

In haar laatste opdracht vervulde zij de rol van junior solution consultant bij een startup die zich bezig houdt met artificial intelligence (AI) oplossingen voor agricultuur. Ze was de schakel tussen ontwikkeling (oplossing) en de markt/potentiële klanten (toepassing). Ellen is een uitstekende organisator en verbinder met goede analytische vaardigheden en een sterke drijfveer voor innovatie in de verbetering van voedselteelt.  Ze heeft bewezen dat ze goed structuur kan aanbrengen, overzicht houdt en informatie weet om te zetten naar acties.

De komende tijd wil Ellen haar data-skills naar een hoger plan brengen om uiteindelijk haar ervaring te gaan combineren met innovatie en verduurzaming.

Over deze kandidaat:

  • Bio-Inspired Innovation
  • Nauwkeurig en Sociaal
  • Dataverwerking en advies
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Omgeving Utrecht
  • Ervaring met innovatie en verduurzaming

Wil jij samenwerken met Ellen?

Emilie Mol

Recruitment consultant

Emilie Mol

+316 5395 3507
e.mol@abeltalent.nl