Talent met interesse voor Informatiemanagement

Korstiaan – Senior Consultant Informatiemanagement

Korstiaan is als senior adviseur informatiebeheer gespecialiseerd in het vaststellen van de informatiebehoefte en het vastleggen, verwerken, beheren en rapporteren van informatie. De complexiteit van de projecten waaraan hij heeft gewerkt vragen om een WO- werk- en denkniveau. Bij herhaling heeft hij laten zien dat hij op dat niveau functioneert en resultaten oplevert.

Zijn ruime kennis en ervaring die hij heeft opgedaan met het werken met informatie over de Fysieke Leefomgeving maakt hem een aanwinst binnen een afdeling en/of Project. Sinds 2002 heeft hij gewerkt aan maatschappelijke complexe projecten zoals bijvoorbeeld Landsdekkend Beeld, migratie van bodemdata van BISsen, actualisatie ter voorbereiding, warme Overdracht (Provincie), opstellen loodverwachtingwaardekaart ter ondersteuning van beleidsvorming (gemeente)

Korstiaan is communicatief vaardig en spreekt de taal van zowel technisch georiƫnteerde medewerkers als van beleidsmakers en bestuurders. Hij is daarbij in staat om complexe materie op een begrijpelijke manier over te brengen. Deze kwaliteiten komen goed van pas bij onderwerpen waarover overeenstemming moet worden bereikt.

Over deze kandidaat:

  • o.a. HBO Milieutechnologie met aanvullende cursussen en trainingen
  • Vastlegger van informatiebehoefte, goede adviesvaardigheden, royaal kennis van informatie over de Fysieke Leefomgeving
  • Ruime kennis van bodem- en milieu informatie
  • Brengt overzicht en inzicht in complexe vraagstukken
  • Landelijk
  • Ervaring de Databases Oracle, SQL Server en PostgresQL. Standaarden SIKB0101 en Computertalen als XML, XSLT en HTML

Wil jij samenwerken met deze kandidaat?

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief

Recruitment Consultant

Saskia Krabben

+316 12 51 87 55
s.krabben@abeltalent.nl