Talent met interesse voor ecologie en milieu

Lorenzo – Projectmedewerker Milieu

Lorenzo heeft een Master degree in Zoetwater- en Mariene Biologie afgerond met een interesse in wetenschapscommunicatie. Hij heeft zijn scope verbreed door bij Abeltalent zijn kennis met betrekking tot bodem te vergroten en zich hierin verder te ontwikkelen.

Lorenzo heeft gedurende zijn dienstverband binnen Abeltalent zowel intern als extern zijn werkervaring aangevuld. Intern heeft hij aan een adviesbureau ondersteuning geboden in het schrijven van vooronderzoeken voor een netbeheerder waarbij hij bodemrapportages heeft opgesteld in de vorm van een vooronderzoek, die voldoen aan de NEN 5725 en gebruikt worden voor werkzaamheden in de bodem. Extern heeft hij zich binnen een adviesbureau beziggehouden met het coördineren, volgen en verzorgen van de terugkoppeling van bodemonderzoeken en eigen projecten.

Aanvullende op water en bodem, vergroot hij graag zijn kennis op het gebied van vergunningverlening en toezicht. Hij is uiterst gemotiveerd, enorm leergierig en heeft een flinke dosis humor. Daarnaast is Lorenzo positief ingesteld en een echte teamspeler. Hij is goed in staat om zowel zelfstandig, als in teamverband te presteren.

Over deze kandidaat:

  • MSc Freshwater & Marine Biology
  • Communicatief, betrokken en gedreven
  • Co√∂rdineren en presenteren
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Omgeving Noord-Holland
  • Ervaring met ArcGIS, QGIS, SPSS, Project, Image J en Atlas.ti

Wil jij samenwerken met deze kandidaat?

Recruitment Consultant

Saskia Krabben

+316 12 51 87 55
s.krabben@abeltalent.nl