Pak jij deze kans met beide handen aan?

Talentvolle kandidaten staan te popelen om aan de slag te gaan

Het is zomer en dus tijd én ruimte om even een stapje terug te doen van alle hectiek.

Misschien ga je op vakantie, ben je al geweest of werk je door in een aangepast (hitte) tempo? Voor ons is het nu de uitgelezen tijd om iets onder de aandacht te brengen wat mogelijk gaat helpen in uw zoektocht naar nieuw talent. In de laatste maanden komen bij ons al een aantal keer mooie profielen onder de aandacht van ander (talen)(t)alige. Deze talenten zijn WO-HBO geschoold en hebben buiten Nederland hun enorm veel (werk) ervaring opgedaan. Sommige hebben hun PHD hier in Nederland afgerond en zijn nu op zoek naar passend werken.
Zij kunnen aan de slag gaan met hun Nederlandse taal op gemiddeld A2/B1 niveau aangevuld met C1 kennis van de Engelse taal. Wij zouden het enorm tof vinden om ook deze kandidaten hun ervaring te versnellen op relevante een leerzame functies vinnen de fysieke leefomgeving.

Lees hieronder als voorbeeld de ervaring van een kandidaat- Hydroloog die op dit moment in ons bestand zit:

Tijdens het PhD-programma heb Ik een uitgebreide onderzoek gedaan voor een project over modellering en beheer van grondwater en oppervlaktewater. In dit project heb ik een gekoppeld hydrologisch oppervlaktewater-grondwatermodel ontworpen met behulp van een dynamische koppeling tussen socio-hydrologisch model en WEAP. Ten eerste heb ik multi-objectieve optimalisatie gebruikt voor automatische kalibratie van socio-hydrologisch model. Ten slotte heb ik het simulatie-optimalisatiemodel toegepast om het gedrag van mensen tegen het watertekort in een case study te analyseren. De resultaten van dit onderzoek zijn gepubliceerd in een journaal artikel in “Journal of Hydrology”. In deze onderzoekservaring kon ik met succes gegevens beheren en analyseren. Bovendien, heb ik veel ervaringen opgedaan met Hydrologische modellering (bijv. MODFLOW en WEAP), programmeren (bijv. Python en MATLAB), en GIS-software (bijv. ArcGIS). Dit project heeft mijn ervaring in grondwatermodellering en –beheer vergroot, en ik heb in die richting kennis van zaken. Als hydroloog en hydrogeoloog was ik lid van een grote groep in een regionale watermaatschappij en betrokken bij een groots Dam-project en kunstmatige grondwateraanvulling. In die tijd heb ik een Modflow-model gebruikte om de impact van het kunstmatige grondwateraanvulling te bestuderen.

Enthousiast geworden na het lezen van deze motivatie en maakt u graag verder kennis?
Bel of mail ons via 030- 2255660 of hr@abeltalent.nl. Wij brengen u en de kandidaat graag met elkaar in contact!