Talent met interesse voor Ecologie

Simone – Trainee Duurzaamheid

Hierbij stellen we je voor aan Simone.

Simone is recent afgestudeerd Milieuwetenschapper uit Wageningen. Gedurende haar studie heeft ze zich beziggehouden met o.a. duurzame landbouw en klimaatadaptatie. Dit heeft haar bewustwording vergroot van het grote belang, dat zowel dier als mens heeft, bij goede zorg voor onze fysiek leefomgeving. Om het hoofd te bieden aan onze hedendaagse uitdagingen, wil zij zich binnen haar loopbaan graag inzetten voor een robuuste natuur. Ecologie heeft haar interesse, ondanks dat haar flora en fauna kennis vooralsnog minimaal is, maar zij leert snel en verdiept zich in grote mate in dit vakgebied.

Bij het uitvoeren van haar werkzaamheden binnen AbelTalent, heeft zij zich laten zien als een nauwkeurige harde werker, met een grote mate van zelfstandigheid, zeer onderzoekend en analytisch, die nieuwe kansen omarmt. Ze is een echte doorzetter!

Ze heeft haar kennis van dataverwerking, data-interpretatie, en het beoordelen van informatie kunnen vergroten bij het werken op twee interne projecten. Haar efficiƫnte en resultaat gerichte wijze van werken zijn opvallend goed.

Het werken met o.a. Nazca-i, Squit XO, JOIN doet Simone vlot, waardoor o.a. het lezen, beoordelen en verwerken van bodemrapporten in het bodeminformatiesysteem haar een eenvoudig af gaan.

Over deze kandidaat:

  • Master Environmental Sciences met specialisatie Human-Environmental Systems
  • Verantwoordelijk en stressbestendig
  • Klimaatadaptie en Milieutechnologie
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Omgeving Gelderland
  • Ervaring met Excel, SPSS, GIS,R, Python

Wil jij samenwerken met deze kandidaat?

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief

Recruitment Consultant

Saskia Krabben

+316 12 51 87 55
s.krabben@abeltalent.nl