Je hebt nog maar 4 dagen om je aan te melden!

Starten of switchen?

Volg bij ons een traineeship

Net afgestudeerd en klaar voor de volgende stap? Wij voorzien jou versneld van relevante (werk)ervaring. Bij ons kun je lekker aan de slag en werken aan je ervaring en vaardigheden.
Bij AbelTalent voeren wij data op orde-projecten uit voor onze klanten. Dat zijn overheden, nutsbedrijven, aannemers, advies– en ingenieursbureaus. Door op deze projecten te werken doe je binnen korte tijd enorm veel ervaring op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk de vacatures

Werken bij AbelTalent

  • Na je proeftijd een onbepaalde tijd contract
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • 1 op 1 coaching
  • Opbouwen van relevant netwerk
  • Werken in een maatschappelijk betrokken organisatie

CCSI-profiel

  • Commercieel
  • Communicatief
  • Iniatiefrijk
  • Sociaal vaardig

Onze talenten aan het woord

Weken bij abeltalent

AbelTalent leidt jou op tot adviseur van de toekomst

Door inzet op onze interne- en externe projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring. Op deze manier doe je enorm veel praktijkervaring op. Bekijk onze traineeships:

Vacature

Traineeship Duurzaamheid

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Traineeship Milieu

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Traineeship Data

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Bijbaan Met Impact

Bij AbeltTalent kom je binnen als junior projectmedewerker, we starten met een toffe training waarin je wordt ingewerkt. Na het inwerken ga je aan de slag met onze projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vertalen van bodemonderzoeken naar adviezen en het verwerken van (bodem)informatie in GIS systemen.
Vacature

Projectmedewerker AbelTalent

Bij AbeltTalent kom je binnen als junior projectmedewerker, we starten met een toffe training waarin je wordt ingewerkt. Na het inwerken ga je aan de slag met onze projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vertalen van bodemonderzoeken naar adviezen en het  verwerken van (bodem)informatie in GIS systemen.
Vacature

Projectmedewerker Bodem

Je komt terecht in een klein maar gedreven bedrijf waar een gezonde grond voor komende generaties de visie is. 
Vacature

Adviseur Bodem

Je gaat aan de slag met bodemonderzoek opdrachten, hierin geef jij het juiste advies van de bodemkwaliteit aan de klant.
Vacature

Junior Adviseur Bodem en Ondergrond

Je draagt bij aan diverse projecten op het gebied van bodem en ondergrondonderzoeken in de sanering, hieruit maak je de juiste adviezen op en begeleid je het proces. Dit leer je tijdens je werk maar ook tijdens leuke trainingen
Vacature

Junior Adviseur Bodem

Het bedrijf waar je komt te werken is een klein bedrijf wat zich bevindt in het midden van Nederland. Je gaat adviezen geven aan jou klanten binnen verschillende projecten.
Vacature

Medewerker Bodemdesk

Heb jij je eerste ervaringen opgedaan in het onderzoek naar bodemkwaliteit? En wil je deze kennis gebruiken om de medewerkers en aannemers van onze klant veilig te laten werken? Dan is deze vacature als Medewerker Bodemdesk in Utrecht een leuke vervolgstap in je carrière met uitstekende verdiensten!

Veelgestelde vragen

Wie zijn de Ervaringsversnellers

Dat zijn wij! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne- en externe projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring. Op deze manier doe je enorm veel praktijkervaring op. Daarnaast werk je voor zeer relevante opdrachtgevers binnen het werkveld van de fysieke leefomgeving. Dit zijn dezelfde opdrachtgevers waar jij op een later moment op je carrièrepad gedetacheerd kunt worden.

Persoonlijke ontwikkeling

Behalve dat we je veel praktijkervaring bijbrengen, vinden wij het ook belangrijk dat je groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft AbelTalent een opleidingshuis ingericht. Hierin krijg je tijdens je tijd bij AbelTalent, doorlopend trainingen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een training commercie, communicatief of feedback leren geven. Waardevolle vaardigheden waar jij zelf iets aan hebt, maar waar je ook in je externe opdracht bij de klant veel gebruik van gaat maken.

Wat is CCSI?

Wij selecteren onze medewerkers op het CCSI-profiel. Bij AbelTalent vinden we het belangrijk dat je commercieel, communicatief, sociaal vaardig en initiatiefrijk bent. Help je hulp nodig bij het vergroten van deze vaardigheden, dan helpen wij je tijdens je traineeship graag door het aanbieden van trainingen.

Wat is holacratie?

AbelTalent is een holacratische organisatie. Dat betekent dat wij in teams werken met rollen en verantwoordelijkheden. Wij denken niet in functies maar in eigenaarschap nemen. Dat betekent dat je werk altijd dynamisch is: je kunt wisselen van taken en verantwoordelijkheid nemen voor taken die jij interessant vindt en die jou gaan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat doet AbelTalent aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

AbelTalent is maatschappelijk betrokken. Dat uit zich onder andere in het werkveld waarop wij actief zijn. AbelTalent heeft klanten binnen de fysieke leefomgeving, belangrijke spelers die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.
Verder hanteert AbelTalent gedurende het kalenderjaar een MVO-routekaart waarop wij doelen en acties vaststellen. Ook zijn wij partner van JINC waarbij we als organisatie jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden door middel van bliksemstages en sollicitatietrainingen.
Ook op ons kantoor zijn wij doorlopend bezig met onze groene voetstap.

Wie is mijn werkgever?

Je treedt bij AbelTalent in dienst met een contract voor onbepaalde tijd. Wij geloven in jou en willen middels een vast contract dit vertrouwen uiten. We gaan graag een relatie aan voor de lange termijn, wat niet wegneemt dat je juist van de verschillende werkzaamheden en opdrachtgevers kan “proeven” terwijl je verzekerd bent van een vast contract. Zodra jij op opdracht gaat bij een van onze opdrachtgevers, blijf je in dienst bij AbelTalent en blijven we je coachen.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden heeft AbelTalent?

– Onbepaalde tijd contract
– Reiskosten worden vergoed voor OV, fiets en auto
– Werken 50% vanuit huis
– 8% vakantiegeld (wordt jaarlijks uitbetaald in mei)
– Vanaf dag 1 zeer gunstige pensioenopbouw voor later
– Hardware (laptop en toebehoren) wordt gefaciliteerd voor jouw thuiswerkplek. Daarnaast een budget van 300,- om jouw thuiswerkplek te optimaliseren.

Klaar voor de volgende uitdaging?

Schrijf je in

Benieuwd naar het traject? Download de whitepaper

Toestemming*
Toestemming