AbelTalent

Ons verhaal

Wij zien in de markt dat er sterke behoefte is aan data op orde. Tegelijkertijd studeert er ieder jaar een grote groep jong talent af dat op zoek is naar relevante werkervaring. Wij verbinden deze twee aspecten met elkaar. Door het talent met het aanbod in projecten met elkaar te verbinden, ontstaat er ruimte voor het opdoen van werkervaring bij ons AbelTalent.

Dat doen we enerzijds door het aanbieden van traineeships. Hierdoor doen onze medewerkers in korte tijd veel ervaring op, op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zij kunnen aan de slag op veel verschillende soorten projecten.

Wat we doen

  • Wij leiden trainees op tot adviseur van de toekomst
  • Wij zijn een springplank
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal

Win-win situatie

Wij voegen waarde toe voor zowel onze talenten als onze opdrachtgevers

Onze manier van werken zorgt voor een win-win situatie voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Wij werken vanuit een methode waarbij we zowel jong talent als de ervaren opdrachtgevers helpen door data op orde te brengen in projecten.

Deze unieke methode kent drie grote voordelen. Voor zowel onze opdrachtgevers, onze talenten én de voor Nederland zo belangrijke domeinen waarbinnen wij opereren.

Klaar voor jouw volgende uitdaging?

Schijf je in