Asjra Bosch – Administratief Medewerker

“Het is erg leuk om in zo’n grote organisatie te werken die toonaangevend is voor het beheer en behoud van je eigen leefomgeving”

Asjra Bosch is in april 2021 gestart bij AbelTalent. Ruim een jaar heeft ze op de interne projecten gewerkt, waar ze veel voor AbelTalent heeft betekend. Ze heeft op heel veel projecten gewerkt én heeft de voltallige staf met haar fotografiekunsten mooi op de plaat gezet. Een heel veelzijdig persoon, zo blijkt uit haar carrière. Begin april heeft zij de volgende stap gezet in haar carrièrepad, en is ze aan de slag gegaan bij de RUD Utrecht als (juridisch) administratief medewerker. Zij vertelt over deze stap.

“Begin april ben ik doorgestroomd naar de RUD Utrecht als administratief medewerker voor het cluster Bodem en Ondergrond. Het is erg leuk om in zo’n grote organisatie te werken die toonaangevend is voor het beheer en behoud van je eigen leefomgeving. Daarnaast werk ik in een zeer divers team. Ik ben hier terecht gekomen na bijna een jaar werkzaam geweest te zijn bij AbelTalent.”

Diverse projecten

Bij AbelTalent heeft Asjra veel diverse projecten kunnen doen, waaronder vooronderzoeken en invoer. Dat heeft haar veel gebracht in haar verdere loopbaan. “Bij AbelTalent ben ik destijds begonnen met het schrijven van vooronderzoeken voor TAUW-Stedin. Later heb ik ook bijgedragen aan andere (kortlopende) projecten voor bijvoorbeeld BK ingenieurs en het categoriseren van data in opdracht van Witteveen+Bos. In de tussentijd kon ik mij ondersteunend inzetten voor de projectleiders door het nakijken van (ingevoerd) werk. Door AbelTalent heb ik al ervaring op kunnen doen in het werken met Squit IBis en het invoerwerk voor omgevingsdiensten. Dat komt goed van pas nu ik bij de RUD Utrecht werk. Ik kon daardoor al vrij snel de invoer van BUS meldingen oppakken en heb ook meer zicht op de processen die voortvloeien uit de Wet bodembescherming. Daardoor pak je het werk makkelijker op.”

Wil jij ook stappen gaan zetten en de carriere van je dromen gaan bouwen? Bij AbelTalent willen we wij je daar graag bij helpen. Neem eens contact met ons op via info@abeltalent!