“Op mijn eerste opdracht heb ik kennis opgedaan in voor- en bodemonderzoek voor kabels en leidingen. Maar ook hele andere zaken zoals communicatie met de klant, commerciële belangen, werken met veldwerkers, controleren van je eigen werk en het staan voor je product. Dat zijn belangrijke dingen die je meekrijgt.”

Sam Rijlaarsdam

Adviseur Milieu & Bodem

“Het is erg leuk om in zo’n grote organisatie te werken die toonaangevend is voor het beheer en behoud van je eigen leefomgeving”

Asjra Bosch

(juridisch) Administratief Medewerker

“De bodemkennis die ik heb opgedaan buh AbelTalent, komt nu heel handig van pas.”

Izak Weststrate

Adviseur Bodem

Aanmelden als trainee

Starten of Switchen?

Word ervaringsversneller en ga impact maken

Wil jij al jouw ambities waar gaan maken? Wij zien jouw talent en wij zien jouw ambitie! Dat nemen wij heel serieus. Daarom is een traineeship bij AbelTalent de ideale opstap naar een baan met impact.

Wij nemen je tijdens onze traineeships twee jaar mee in de wereld van de fysieke leefomgeving en helpen jou op de plek te komen waar jij over twee jaar wilt staan.

Waar sta jij over twee jaar?

Dit haal je eruit

  • Direct een goed salaris tot €2800 bruto p/m
  • Sterke focus op persoonlijke & professionele groei
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals borrels, teamuitjes en sporten
  • Direct een vast contract

Dit ga je doen

  • Met jouw werk maak je een positieve impact op de fysieke leefomgeving
  • Onder begeleiding van ervaren vakmensen
  • Werken voor grote organisaties

Klaar voor jouw volgende uitdaging?

Aanmelden als trainee

Onze impactformule voor..

Nieuwe skills
1-op 1 coaching
Uitdagend werk

Hoe belangrijk vind jij het om impact te maken?

Aanmelden als trainee

Onze talenten aan het woord

Werken bij AbelTalent

Jouw weg naar adviseur van de toekomst

Net afgestudeerd en klaar voor de volgende stap? Wij voorzien jou versneld van relevante (werk)ervaring. Bij ons kun je lekker aan de slag en werken aan je ervaring en vaardigheden.

Vacature

Informatiespecialist

Als er één vak is waar uitdagingen te vinden zijn, dan is het wel in het record- en informatiemanagement. De veranderingen gaan snel. En vaak is er een enorme massa gegevens in tientallen systemen en databases waarin mensen (samen)werken. De kunst is om die informatie te beheersen en slim in te richten zodat deze op meerdere plekken en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.
Vacature

Junior Juridisch Medewerker Grondzaken

Bij een van onze opdrachtevers ben jij onderdeel van het team Ruimtelijke Ontwikkeling: ongeveer 20 collega’s die zich bezighouden met de fysieke ruimte.
Vacature

Junior Projectmanager Verduurzaming

Een grote gemeente in Midden Nederland zoekt een enthousiast talent, om in te zetten op een functie die bijdraagt aan het verduurzamen van hun interne organisatie. Toon jij eigenaarschap, werk je graag in teamverband, inspireer je graag anderen hoe zij hun bijdrage kunnen leveren aan het duurzaam benutten van hun werkomgeving, zet je skills dan in voor deze functie.
Vacature

Omgevingsmanager ROM

Je gaat aan de slag bij een omgevingsdienst in het midden van het land, hier ga je als omgevingsmanager ROM je bezighouden met het opstellen van milieu adviezen ten behoeve van ruimtelijke planprocessen.
Vacature

Traineeship Milieu

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Traineeship Duurzaamheid

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Traineeship Data

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Bijbaan Met Impact

Bij AbeltTalent kom je binnen als junior projectmedewerker, we starten met een toffe training waarin je wordt ingewerkt. Na het inwerken ga je aan de slag met onze projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vertalen van bodemonderzoeken naar adviezen en het verwerken van (bodem)informatie in GIS systemen.
Vacature

Projectmedewerker AbelTalent

Bij AbeltTalent kom je binnen als junior projectmedewerker, we starten met een toffe training waarin je wordt ingewerkt. Na het inwerken ga je aan de slag met onze projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vertalen van bodemonderzoeken naar adviezen en het  verwerken van (bodem)informatie in GIS systemen.
Vacature

Projectmedewerker Bodem

Je komt terecht in een klein maar gedreven bedrijf waar een gezonde grond voor komende generaties de visie is. 

Veelgestelde vragen

Hoe zit het traject eruit?

Je hebt je diploma in de pocket, staat in de startblokken om de wereld te verbeteren en vindt dan ook dat je die gave functie van milieuadviseur prima aankan. Toch word je steeds afgewezen met de reden ‘te onervaren’. Zucht… Bij AbelTalent begrijpen we jou. En helpen we je. Met ons traineeship stomen we je in twee jaar tijd klaar en kun je echt van waarde zijn binnen de fysieke leefomgeving. Bij ons ga je aan de slag met thema’s als duurzaamheid, energietransitie, klimaat en milieu.

Wat is de duur van het traineeship?

Het traineeship duurt maximaal twee jaar. Binnen dit traject gaan wij voor jou op zoek naar verschillende interne- en externe projecten waar jij ervaring kunt gaan opdoen. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Binnen die twee jaar heb je 1 keer in de maand een terugkomdag waarin we sprekers, trainingen en/of activiteiten hebben om ervoor te zorgen dat je helemaal bent klaargestoomd voor het werkveld!

Persoonlijke ontwikkeling

Behalve dat we je veel praktijkervaring bijbrengen, vinden wij het ook belangrijk dat je groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft AbelTalent een opleidingshuis ingericht. Hierin krijg je tijdens je tijd bij AbelTalent, doorlopend trainingen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een training commercie, communicatief of feedback leren geven. Waardevolle vaardigheden waar jij zelf iets aan hebt, maar waar je ook in je externe opdracht bij de klant veel gebruik van gaat maken.

Wat is holacratie?

AbelTalent is een holacratische organisatie. Dat betekent dat wij in teams werken met rollen en verantwoordelijkheden. Wij denken niet in functies maar in eigenaarschap nemen. Dat betekent dat je werk altijd dynamisch is: je kunt wisselen van taken en verantwoordelijkheid nemen voor taken die jij interessant vindt en die jou gaan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat doet AbelTalent aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

AbelTalent is maatschappelijk betrokken. Dat uit zich onder andere in het werkveld waarop wij actief zijn. AbelTalent heeft klanten binnen de fysieke leefomgeving, belangrijke spelers die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.
Verder hanteert AbelTalent gedurende het kalenderjaar een MVO-routekaart waarop wij doelen en acties vaststellen. Ook zijn wij partner van JINC waarbij we als organisatie jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden door middel van bliksemstages en sollicitatietrainingen.
Ook op ons kantoor zijn wij doorlopend bezig met onze groene voetstap.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden heeft AbelTalent?

– Onbepaalde tijd contract
– Reiskosten worden vergoed voor OV, fiets en auto
– Werken 50% vanuit huis
– 8% vakantiegeld (wordt jaarlijks uitbetaald in mei)
– Vanaf dag 1 zeer gunstige pensioenopbouw voor later
– Hardware (laptop en toebehoren) wordt gefaciliteerd voor jouw thuiswerkplek. Daarnaast een budget van 300,- om jouw thuiswerkplek te optimaliseren.

Stel je vraag aan

Niels Borgonjen

+316 12 63 88 60
n.borgonjen@abeltalent.nl

Klaar voor jou volgende uitdaging?

Hidden
Link naar je LinkedIn profiel
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief