Talent met een specialisatie in klimaat en ecologie

Marjolein – Trainee Milieu

Marjolein is erg maatschappelijk betrokken. Zo heeft zij tijdens haar master Aardwetenschappen in Utrecht, zich gespecialiseerd in onder meer klimaat en ecologie. Hier heeft ze veel geleerd over de manier waarop klimaat verandert en is ze zich bewust geworden van de noodzaak om kennis over klimaatvraagstukken te delen. Omdat Marjolein het belangrijk vindt om academische kennis toe te passen op maatschappelijke vraagstukken, heeft ze extra vakken gevolgd in wetenschapscommunicatie en GIS.

Wanneer Marjolein werkt aan projecten, wil ze graag nieuwe en interessante manieren vinden waarop iets gepresenteerd kan worden en bekijkt ze problemen vanuit verschillende perspectieven. Als ze iets niet weet, laat ze het niet los totdat het antwoord is gevonden. Ze is een snelle leerling en is vlot in het toepassen van vaardigheden die ze pas recent heeft geleerd. Zo heeft ze tijdens haar stage in geringe tijd basisvaardigheden in SPSS geleerd en toegepast, ondanks dat er tijdens haar studie in Utrecht nauwelijks aandacht werd geschonken aan het onder de knie krijgen van dit soort programma’s.

Marjolein zou graag haar kennis in een praktische werkomgeving willen inzetten. Haar interesses buiten haar studie zijn erg breed en dit is ook terug te zien in het soort werk dat ze graag doet. Het liefst gaat ze te werk als verbindende factor tussen verschillende kennisvlakken binnen een onderzoek.

Over deze kandidaat:

  • MSc Aardwetenschappen
  • Initiatiefrijk en sociaalvaardig
  • Observerend vermogen, analytisch denken, meedenker
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Omgeving Zuid-Holland
  • Ervaring met SPSS en GIS

Wil jij samenwerken met deze kandidaat?

Recruitment Consultant

Saskia Krabben

+316 12 51 87 55
s.krabben@abeltalent.nl